Afzeggen van een afspraak
Wanneer u een afspraak heeft met één van onze psychologen en die wilt u afzeggen, verzoeken wij u om dat uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch aan de praktijk door te geven op telefoonnummer 035-5425854. Voor de maandag geldt dit voor vrijdagmiddag 18.00. U kunt ons antwoordapparaat 24 uur per dag inspreken, ook in het weekeinde. Vermeldt u bij uw afzegging graag de datum en het tijdstip van uw afspraak alsmede de psycholoog bij wie u de afspraak heeft.

Hoe eerder u de gemaakte afspraak afzegt hoe makkelijker het voor onze psychologen is om iemand anders op dat tijdstip uit te nodigen.

Indien u een afspraak níet, of te laat afzegt, wordt het consult niet vergoed door de verzekering, ook niet bij overmacht. We zijn dan genoodzaakt om het consult tegen onze particuliere tarieven aan uzelf in rekening te brengen.

Maken van een nieuwe afspraak
aannmelden pratijk pepDe psychologen van PraktijkPEP beheren over het algemeen hun eigen agenda. Zij dragen er wel zorg voor dat hun agenda’s zoveel mogelijk in te zien zijn door de collega die u tijdens het telefonisch spreekuur te woord staat zodat zij vragen omtrent het tijdstip van een gemaakte afspraak kunnen doorgeven.

Het maken van nieuwe afspraken kunt u het beste met uw psycholoog zelf doen, per telefoon of via de e-mail.

Menu