Uw eerste gesprek
bij Praktijk PEP?

Uw eerste gesprek bij PEP

Het eerste gesprek kan best spannend zijn. Van uw psycholoog krijgt u te horen wanneer en op welke locatie u de afspraak heeft.

Voor het eerste gesprek verzoeken wij u om uw verzekeringspasje, een legitimatiebewijs en de verwijsbrief van uw huisarts mee te nemen.

Belangrijk: de verwijsbrief
Als u de behandeling bij PEP vergoed wil hebben door uw zorgverzekering is het noodzakelijk dat u eerst een verwijsbrief van de huisarts heeft alvorens u zich bij ons aanmeldt. Indien u nog geen verwijsbrief heeft, dient u eerst contact op te nemen met uw huisarts.

Gesprekken duren over het algemeen 45 minuten.

Van uw behandelaar krijgt u zo nodig aanvullende informatie over de vergoedingen vanuit de verzekering en u krijgt een informatieformulier mee.

aannmelden pratijk pepHet eerste gesprek dient om kennis te maken, de problematiek in kaart te brengen en duidelijk te krijgen wat uw hulpvraag is. Mogelijk krijgt u na afloop enkele vragenlijsten mee of vult u deze ter plaatse in.

In het eerste gesprek wordt u gevraagd of u toestemming wilt geven om uw huisarts/verwijzer te informeren over het verloop van de behandeling.

Vervolgafspraken vinden vanzelfsprekend altijd plaats met dezelfde psycholoog. Mocht u echter redenen hebben waarom u van behandelaar wilt wisselen dan kunt u dit aangeven.

Menu