Aanmelden bij
Praktijk PEP

Wachtlijsten

Aanmelden

Wachtlijsten

Voor informatie over aanmelden en behandeling kunt u met ons overleggen tijdens het telefonisch spreekuur.

Bij Praktijk PEP doen we er alles aan om u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn. Toch zijn er wel eens wachttijden. De actuele wachtlijsten staan altijd op de website en op ons antwoordapparaat. 

Klik hier voor de actuele wachtlijsten.

Belangrijk: de verwijsbrief

Een verwijsbrief van uw (huis)arts is noodzakelijk als u de kosten van uw behandeling bij PraktijkPEP door uw zorgverzekering wil laten vergoeden. Indien u nog geen verwijsbrief heeft, vragen we u eerst contact op te nemen met uw huisarts voordat u zich bij ons aanmeldt.

Wat is R.O.M. ?

Aanmelden

Om u zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen vragen wij u zich telefonisch aan te melden tijdens ons spreekuur.

Wij houden telefonisch spreekuur op dinsdag van 12.30u tot 13.30u.  Het nummer is: 035-5425854.
Op andere tijden kunt u een boodschap inspreken.

Uw gegevens zijn veilig

Deze website is beveiligd met een SSL certificaat. Dat biedt bijv. de mogelijkheid om gegevens naar Praktijk PEP over een beveiligde verbinding te versturen. Dat komt omdat de verbinding tussen u en ons wordt gecodeerd en beschermd.  Om zeker te zijn, adviseren wij u, om altijd voordat u ook maar enige persoonlijke informatie verschaft, altijd te controleren of de url in de adresbalk van de browser begint met https:// in plaats van het onveilige http://. De toegevoegde ‘s’ staat voor security.

ssl-security

We zien bij PEP graag dat de behandeling ook resultaat heeft. Met behulp van vragenlijsten, die door u en/of uw behandelaar worden ingevuld onderzoeken we of uw psychische klachten gedurende behandeling afnemen en wat de invloed van uw klachten is op uw dagelijks functioneren en kwaliteit van leven. Het afnemen van deze vragenlijsten noemen we ROM, wat staat voor Routine Outcome Monitoring, in het Nederlands: regelmatig uitkomsten meten.

Menu