Praktijk PEP wachtlijsten

Bij Praktijk PEP doen we er alles aan om u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn. Als de aanmeldingen toenemen (en dit kan variëren in de regio) zijn we genoodzaakt een wachtlijst te hanteren. Dat betekent het aantal weken voordat u na de aanmelding voor een eerste gesprek wordt uitgenodigd. De actuele wachtlijsten staan op de website en op ons telefonisch antwoordapparaat.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen.

Praktijk PEP hanteert geen wachtlijst nadat u voor een eerste gesprek geweest bent tot het starten met de behandeling.

Wachtlijsten

Pep praktijk ouderenvanaf maart 2023
Voor informatie over aanmelden en behandeling kunt u met ons overleggen tijdens het telefonisch spreekuur.

 

De wachtlijst per medewerker van Praktijk PEP

Mw. drs. P. Broek (Ella)     +/-  3 maanden
Mw. drs. M.P. van Dieren (Marijke)    +/-  3 maanden
Drs. M. (Marieke) Zijlstra    +/-  3 maanden
Mw. drs. P. Spaltman (Pauline)   +/-  3 maanden

Utzonderingen

U kunt met ons overleggen over uw aanmelding als u eerder in behandeling bent geweest bij Praktijk PEP of als u in aanmerking wilt komen voor systeem/relatietherapie of groepstherapie.

Menu