Praktijk PEP wachtlijsten

Bij Praktijk PEP doen we er alles aan om u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn. Als de aanmeldingen toenemen (en dit kan variëren in de regio) zijn we genoodzaakt een wachtlijst te hanteren. Dat betekent het aantal weken voordat u na de aanmelding voor een eerste gesprek wordt uitgenodigd. De actuele wachtlijsten staan op de website en op ons telefonisch antwoordapparaat.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen.

Praktijk PEP hanteert geen wachtlijst nadat u voor een eerste gesprek geweest bent tot het starten met de behandeling.

Wachtlijsten

Laatst bijgewerkt:

 

Pep praktijk ouderen


De wachtlijsten zijn gesloten, u kunt zich momenteel niet aanmelden.

Voor informatie over aanmelden en behandeling kunt u wel met ons overleggen tijdens het telefonisch spreekuur.

 

De wachtlijst per medewerker van Praktijk PEP

Mw. drs. P. Broek (Ella) –   langer dan 3 maanden
Mw. drs. M.P. van Dieren (Marijke) –    langer dan 3 maanden
Drs. M. (Marieke) Zijlstra –    langer dan 3 maanden
Mw. drs. P. Spaltman (Pauline) –  langer dan 3 maanden

Utzonderingen

U kunt met ons overleggen over uw aanmelding als u eerder in behandeling bent geweest bij Praktijk PEP of als u in aanmerking wilt komen voor systeem/relatietherapie of groepstherapie.

Menu