Beveiliging
op de website

Veilig uw gegevens achterlaten op onze site? Geen probleem

De website van Praktijk PEP is beveiligd met onder andere SSL. U kunt dus met een gerust hart uw gegevens op onze site invoeren.

ssl-securitySSL bevordert de veiligheid op onze website door het dataverkeer tussen de website en de bezoekers te encoderen. Voor al onze online diensten is SSL reeds standaard en binnenkort een vereiste.

Bezoekers van onze site stellen het op prijs als zij zien dat deze beveiligd is met SSL, zichtbaar door het “https” in de adresbalk van uw browser.

SSL is te gebruiken wanneer op een website vertrouwelijke informatie staat opgeslagen, bijv. contactinformatie van klanten.

Wij gebruiken SNI (Server Name Indication), waarmee meerdere websites op eenzelfde IP-adres kunnen staan. SNI wordt niet ondersteund in Internet Explorer op Windows XP. Dit betekent, dat voor bezoekers van uw site die Internet Explorer gebruiken op Windows XP, SSL niet werkt.


Deze website biedt de mogelijkheid om gegevens over een beveiligde verbinding te versturen via SSL.  Om zeker te zijn, adviseren wij u, om altijd voordat u ook maar enige persoonlijke informatie verschaft, altijd te controleren of de url in de adresbalk van de browser begint met https:// in plaats van het onveilige http://. De toegevoegde ‘s’ staat voor security.

Menu